OVER ONS

Studio RAAM is opgericht door Koen Klok en William de Ronde in januari 2017. Beide architecten behaalden hun Masters of Architecture aan de TU Delft en initieerden het bureau na een decennium gecombineerde beroepservaring bij internationaal opererende architectenbureaus bij MVRDV en KCAP. 

De kracht van beide architecten zit in het oog voor detail, de creatieve uiting van moderne architectuur en het visualiseren van de ontwerpen tot prachtige realistische impressies en renders. 

"Ruimtelijke ontwerpers die vorm, functie en materiaal verkennen met creativiteit, intuïtie en expertise als leidraad."

WIJ WERKEN SAMEN

Wij werken samen met en in opdracht van particuliere, commerciële en publieke opdrachtgevers. Onze portfolio bestaat uit uiteenlopende schaalniveaus en functies: van dakopbouwen, interieur-verbouwingen, maatwerk interieur, woningen en renovaties tot aan bedrijventerreinen en horecaruimtes. Alle projecten zijn te bekijken onder werk.

Diverse projecten van studio RAAM zijn voor een aantal competities en prijsvragen geselecteerd en meermaals genomineerd voor verschillende prijzen. De projecten zoals voor het de Parels in Leiden, de Maassilo in Rotterdam-Zuid, de Beergarden in Bologna en Soup-City in Mumbai zijn onder andere geselecteerd. Voor alle publicaties kijk voor meer informatie op onze Instaraam of nieuwsberichten.


Studio RAAM werkt ook regelmatig samen voor verschillende projecten met diverse architectenbureau's. Daarnaast kan studio RAAM ook ingehuurd worden door andere bureau's of instellingen.  

 

 

"Ruimtelijke ontwerpers die vorm, functie en materiaal verkennen met creativiteit, intuïtie en expertise als leidraad."

RAW ARCHITECTURE AND MORE

Studio RAAM is een architectenbureau opererend vanuit Rotterdam. Een conceptuele, visuele en duurzame, bouwkundig onderlegde, ontwerpbenadering van moderne architectuur. Ruimtelijke ontwerpers die vorm, functie en materiaal verkennen met creativiteit, intuïtie en expertise als leidraad. 

 

Vanuit de context geven wij in het ontwerpproces vorm aan architectuur met oog voor detail. Stijl, comfort, verhoudingen en functionaliteit vloeien samen in heldere lijnvoering en elegante composities. Wij zien erop toe dat ons werk aan de  gesteelde eisen, wensen en verwachtingen voldoet van de opdrachtgever. Dit staat bij elk project als centraal punt waarbij onze visie geïntegreerd wordt binnen de gestelde kaders.

  

 Rotterdam | 2020 © studio RAAM all rights reserved