studio RAAM begeeft zich op het snijvlak van architectuur en verbeelding, exterieur als interieur. Onze intrinsieke motivatie, passie voor architectuur en creatieve skills combineren we met ons geoefend oog en denkvermogen om te komen tot ingenieuze en duurzame oplossingen voor onze ontwerpen en projecten. 

 

Ons werk zorgt voor een passend resultaat door ideeën tijdig in beeld te brengen in ons creatieve tekenwerk en documentatie. Hierin komen stijl, comfort, verhoudingen en functionaliteit samen in één heldere lijnvoering en communicatie.

 

Architectonisch ontwerpen zit in ons DNA. In het ontwerptraject verwerken we inzicht en ervaring met de wensen van opdrachtgevers en toekomstige gebruikers centraal.

 

Vanuit de context geven wij in het ontwerpproces vorm aan architectuur met oog voor detail. De vertaling van een concept naar realisatie vraagt om betrokkenheid in alle fasen bij de ontwikkeling van een ontwerp. Zo bevat een technische ontwerp bijvoorbeeld alle materialen, afmetingen en details zodat het ontwerp gereed is voor de uitvoering.

studio RAAM bouwt artist impressies van grote stedenbouwkundige plannen tot kleinschalige architectuur. Met alle plezier verbeelden wij uw conceptein frisse images of informatieve diagrammen.

 

Onze architectonische ervaring en flexibele attitude zorgt ervoor dat we begrijpen hoe in afzienbare tijd adequaat te realiseren ideeën te vertalen naar stoere visualisaties. 

Op onze website zijn enkele visualisatie te zien die wij hebben gerealiseerd. Klik hier voor onze visualisaties. 

 2021 © studio RAAM all rights reserved