press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9
1811 Maassilo vanonder metrolijn fotomon

“ VANUIT CONTEXT T/M CREATIE”

2021 © studio RAAM all rights reserved

ARCHITECT AAN ZET

studio RAAM begeeft zich op het snijvlak van architectuur en verbeelding, exterieur als interieur. Onze intrinsieke motivatie, passie voor architectuur en creatieve skills combineren we met ons geoefend oog en denkvermogen om te komen tot beargumenteerde, ingenieuze en duurzame oplossingen voor onze ontwerpen en projecten. 

 

Ons werk zorgt voor een passend resultaat door ideeën tijdig in beeld te brengen in ons creatieve tekenwerk en documentatie. Hierin komen stijl, comfort, verhoudingen en functionaliteit samen in heldere lijnvoering en communicatie.

Architectonisch ontwerpen zit in ons DNA. In het ontwerptraject verwerken we inzicht en ervaring met de wensen van opdrachtgevers en toekomstige gebruikers centraal. Vanuit de context geven wij in het ontwerpproces vorm aan architectuur met oog voor detail. De volmaakte vertaling van een concept naar realisatie vraagt om onze betrokkenheid in alle fasen bij de ontwikkeling van een ontwerp. Uiteraard bieden wij onze diensten ook op maat aan afhankelijk van de wens.

 

studio RAAM bouwt ook artist impressies van grote stedenbouwkundige plannen tot kleinschalige architectuur. Met alle plezier verbeelden wij conceptein frisse images en informatieve diagrammen. Onze architectonische ervaring en flexibele attitude zorgt ervoor dat we begrijpen hoe in afzienbare tijd adequaat te realiseren ideeën te vertalen naar stoere visualisaties. 

Klik hier voor de gallerie van de visuals.

Schermafbeelding 2021-06-16 om 16.04.48.
Schermafbeelding 2021-06-16 om 16.05.05.

Koen Klok

William de Ronde