RAAM, een architectenbureau opererend vanuit Rotterdam. Een conceptuele, visuele en duurzame, bouwkundig onderlegde, ontwerpbenadering zonder poespas. Ruimtelijke ontwerpers die vorm, functie en materiaal verkennen met creativiteit, intuïtie en expertise als leidraad. Wij werken samen met en in opdracht van particuliere, commerciële en publieke opdrachtgevers.

 

Vanuit de context geven wij in het ontwerpproces vorm aan architectuur met oog voor detail. Stijl, comfort, verhoudingen en functionaliteit vloeien samen in heldere lijnvoering en elegante composities. Wij zien erop toe dat ons werk aan eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Onze portfolio bestaat uit uiteenlopende schaalniveaus en functies: van dakopbouwen, interieur-verbouwingen tot aan bedrijventerreinen en horeca-etablissementen.

 

RAAM is opgericht door Koen Klok en William de Ronde in januari 2017. Beide architecten behaalden hun Masters of Architecture aan de TU Delft en initieerden studio RAAM na een decennium gecombineerde beroepservaring bij internationaal opererende architectenbureaus als MVRDV en KCAP. Sindsdien is het werk van RAAM voor een aantal competities geselecteerd en meermaals genomineerd, zoals voor het dakterras in de Beatrijsstraat, de Maassilo in Rotterdam-Zuid en de Beergarden in Bologna, Italië. 

 

Studio RAAM is aangesloten bij de BNA, Bond voor Nederlandse Architecten.

Raw Architecture and More

 Rotterdam | 2020 © studio RAAM all rights reserved